Ветеринарна клиника "Вива Вет"
Ветеринарна клиника Вива Вет работи без почивен ден от 09.00-20,00. Лечение,профилактика,физиотерапия, стоматология, храни и аксесоарил , видеозон ,лаборатория, микробиологична лаборатория,фризури

Адрес: Екзарх Антим I №5
(Зад дискотека Звезда)

Телефон:
(058) 82-37-68
0888 200-119 Спешен в извън работно време.
Ветеринарна клиника "Вива Вет"
Най-добрия избор за вашия домашен любимец. Заповядайте!

Адрес: Екзарх Антим I №5
(Зад дискотека Звезда)

Телефон:
(058) 82-37-68
0888 200-119 Спешен в извън работно време.
   
 

За клиниката

Виртуална обиколка на клиниката

Ветеринарна клиники “Вива Вет”

Основите на нашата клиника са поставени в далечната 1995 година когато, д-р Добрин Добрев започва своята практика с домашни любимци. От тогава до сега клиниката се е доказала като най-доброто и най-съвременното лечебно заведение в сферата на лечението на домашни любимци, В Добрич и региона.

На днешен етап професионализма на нашия екип и съвременните технически средства ни позволяват да помагаме на всеки вид домашни любимци. Клиниката предлага пълна гама от ветеринарни услуги - от клинични изследвания до сложни хирургически процедури.

Основните направления на нашата дейност са обща медицина, хирургия,травматология, образна диагностика, лабораторни изследвания, стоматология,микробиология както и услуги за микрочипиране, козметични и ......

Нашия екип непрекъснато усъвършенства знания и умения, чрез участие на всички водещи конгреси и сменинари в страната и чужбина. Членовете на нашия екип са и собственици на домашни любимци, което допринася за по добрия подход към нашите пациенти, както и възможността за даване на по добри съвети за тяхното отглеждане, базирани на нашия личен опит, придобити в грижа та за нашите домашни любимци.

Особено внимание в нашата клиника се обръща на хигиената. След всеки пациент се извършва дезинфекция на инструментите и оборудването, чрез използване на съвременните техники. Но особено ценно за нашата клиника е високата квалификация и образоваността на нашия екип, благодарение на това ние се придържаме към всички международни стандарти.

Виртуална обиколка на клиниката
Предлагани услуги


Нашата клиника е оборудвана с всичката необходима апаратура за предоставяне на качествени ветеринарномедицински услуги.

В нашата клиника извършваме лабораторни изследвания, като общ анализ на урината и кръвта,кръвни тестове за паразитни и вирусни заболявания, микробиологични изследвания, изследване на кожни проби, бързи тестове за кожни заболяния ,цитонамзки, приготвяне на антибиотикограми. Благодарение на нашата лаборатория получаваме бързи резултати, които помагат за по-бързото поставяне на точна диагноза, повишаване качеството на обслужването и намалява разходите за лечение. Понякога заболяванията при животните възникват внезапно и изискват бърза и адекватна намеса, затова ние създадохме денонощна линия (0888 200-119), на която отговаря лекар от нашия екип,който може да ви консултира, да ви окаже мрална и психическа подкрепа и при необходимост да ви приеме по спешност.

Здравето на вашия домашен любимец - цел на нашата работа!!!

Новини

Новини